ivm Joolz event zijn we vrijdag 27 oktober 2017 van 14:00 uur tm 17:30 uur gesloten

 

Ten years Joolz. Inspired by you.

Dit jaar viert Joolz zijn tienjarig bestaan,  en kijken ze met veel trots terug op alle positiviteit die ze hebben gecreëerd. Naast de vele stijlvolle, ergonomische kinderwagens die ze hebben ontworpen, hebben ze 35.517 bomen geplant in het Joolz Geboortebos, een biologische accessoire-lijn geïntroduceerd, autostoeltjes toegevoegd aan het productassortiment en is de Joolz familie uitgebreid naar meer dan 30 landen. De grootste prestatie? Samen groeien. Met jou, als gelukkige papa of mama (to be), en jouw kleintje.

Jij bent Joolz grootste bron van inspiratie en de reden voor hun succes. Ze hopen (toekomstige) ouders te blijven inspireren om het beste uit het leven te halen.

In verband met een Joolz event om dit heugelijke feit te vieren zijn we dan ook vanmiddag vanaf 14;00 uur gesloten.

Morgen ( zaterdag 28 oktober ) zijn we natuurlijk weer vanaf 10:00 geopend. En kunnen we je de nieuwste Joolz kinderwagens demonstreren. Daarnaast hebben we ook de andere bekende en vooraanstaande kinderwagens ons ons assortiment.

Kinderkamercompany

Nieuwe Binnenweg 112

Rotterdam

 

Advertenties

Over kinderkamercompany

Kinderkamercompany heeft een ruime keuze aan bijzondere meubels voor je baby-, kinder- en tienerkamer en alle accessoires om de kamer helemaal af te maken. Lampen, beddengoed, bijzonder behang (exclusief bij ons verkrijgbaar), kussentjes, klokken en grappige hebbedingen. Ook hebben we een prachtige collectie (luier-)tassen. En natuurlijk de allerbeste kinderwagens. Bovendien bieden wij een uitstekende service, uitgebreide uitleg over je kinderwagen en een lange garantie op veel producten. Dus kom snel eens gezellig langs op de Nieuwe Binnenweg 110 - 112 in Rotterdam of bezoek onze Webshop.
Dit bericht werd geplaatst in Blogs over producten, contact, homepage, Links, Uncategorized, webshop. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s