Kinderkamercompany heeft ook dit jaar Team Robeco gesponsord voor de Roparun.

Team Robeco heeft de Roparun voltooid
Op zaterdag 3 juni begonnen 345 teams de Roparun estafette van meer dan 500 kilometer vanuit Parijs of Hamburg naar Rotterdam. Het Robeco-team startte om 18:48 uur in Parijs en eindigde 43 uur en 19 minuten later op maandag 5 juni om 14:07 uur in Rotterdam. Met een gemiddelde snelheid van 12,17 km per uur, kwamen Team Robeco door talrijke kleine dorpjes in Frankrijk en België, door Bergen op Zoom, Willemstad en Oud-Beijerland voordat ze in Rotterdam aankwamen. In totaal hebben ze 35.745 EUR voor de Stichting Roparun opgehaald, om projecten voor mensen met kanker te ondersteunen.

Een kort verslag
Vorig weekend nam Team Robeco deel aan de Roparun, voor de zevende keer alweer. Zaterdagochtend vroeg vertrokken ze naar Parijs en na een heerlijk pastafeest begonnen ze om 18:48 uur met de 530 kilometer terug naar Rotterdam. Team Robeco rent de Roparun in twee sub-teams, elk met vier renners, twee fietsers, een chauffeur en een navigator. Terwijl één sub-team bezig is met de etappe, slaapt, eet en bereidt het andere sub-team zich voor op de volgende etappe. Een etappe is ongeveer 60 kilometer en de renners wisselen elkaar elke kilometer af. Gedurende de hele Roparun, van start tot finish, loopt elke renner 70 kilometer!

  

De eerste etappe begon in de regen, waardoor sommige renners later blaren kregen. Pijnlijk, maar ze konden doorzetten! Gelukkig hadden ze vanaf de tweede etappe goed weer. Zonneschijn en niet te warm.
De eerste nacht waren er veel heuvels onderweg en het leek er wel op dat sommige lopers pech hadden en iedere keer omhoog moesten rennen. Op zondagmorgen werden ze feestelijk verwelkomd in Bertry (Frankrijk) met croissants, Hema-worsten en soep. En een line-dancing groep!

 

Team Robeco liep voor op schema, maar een paar etappes later verdwaalden ze even en verloren 15 minuten. Na middernacht, in de Belgische stad Zele, waren veel mensen aan het feesten en juichen naar de teams. Ieder jaar is dit weer een geweldige doorkomst, waar Team Robeco altijd met het hele team door heen loopt. Een superfeestje!

 

In Antwerpen hadden ze even stress en moeite om met de juiste mensen op de fietsen en in het busje te vertrekken. Het andere sub-team was er eerder (omdat de bus dichterbij stond) en niet iedereen wist dat ze gelijk met een RunBikeRun moesten beginnen… Op maandagmorgen kwamen ze weer in Nederland, waar ze door enkele sponsors, collega’s en vrienden heel enthousiast werden begroet. Bij de tijds-finish op Wilhelminaplein was het hele team verzameld en vanaf daar gingen ze samen naar de officiële (feestelijke) finish op de Coolsingel. Kippenvel!

 

In het algemeen ging alles heel goed, geen ongelukken, geen blessures of voedselvergiftiging, geen auto problemen, zelfs geen platte band!
De Roparun was geweldig, lang, warm, inspirerend, pijnlijk, opwindend, vermoeiend, intens en indrukwekkend. En ……. van begin tot eind: geweldig!
Het team heeft van (bijna) elke minuut genoten!

Opbrengst
Dit jaar heeft Team Robeco 35.745 EUR ingezameld voor de Stichting Roparun om projecten voor mensen met kanker te ondersteunen. Twintig enthousiaste Robeco-vrouwen en -mannen uit allerlei afdelingen hebben dit samen voor elkaar gekregen. Bij elkaar heeft Team Robeco in haar zeven Roparuns ruim 200.000 euro ingezameld voor de Stichting Roparun. Het totaalbedrag dat dit jaar door alle teams gezamenlijk is opgehaald, wordt vrijdagavond 23 juni bekendgemaakt tijdens het slotfeest in partycentrum Alcazar. Dit bedrag wordt op http://www.roparun.nl gepost, samen met de resultaten van de Roparun loterij. Sinds de Roparun voor het eerst in 1992 werd georganiseerd, is er meer dan 73 miljoen euro ingezameld voor mensen met kanker.

Namens Team Robeco:

Bedankt!
Wij danken onze genereuze Robeco-collega’s voor hun steun via het kopen van onze oliebollen, Valentijnsrozen, paaseieren, stroopwafels en/of via deelname aan de trappenloop in FIRST en wij danken iedereen die een donatie heeft gedaan! Met name onze Club van 50-leden: Tanja, Jos, Roeland, Nico, Eric, Oskar, Edwin, Paul, John, Hugo, Wim, Paul, Harry, Martine, Hans & Corry, Robert, Willem, Martine en Marije! En een speciale dank voor onze fantastische sponsors! De feesttent was superhandig; de stickers en team outfit zagen er goed uit; jet fruit was heerlijk; het brood was vers; al het eten was perfect georganiseerd; de matrassen waren comfortabel; de generator was erg goed en stil; de busjes met dubbele schuifdeuren waren ideaal; de bus en chauffeurs waren geweldig; en de bloemen na de finish waren prachtig!
Team Robeco hoopt dat u ons volgend jaar weer wilt steunen!

 

Over de Roparun
De Roparun is een estafettetocht van meer dan 500 kilometer van Parijs of Hamburg naar Rotterdam. Het vindt jaarlijks plaats in het Pinksterweekend. Ongeveer 345 teams participeren en hun teamleden leveren deze sportieve prestatie ter ondersteuning van kankerpatiënten. De estafettetocht wordt ook aangeduid als ‘een avontuur voor het leven’. Dit wordt uitgedrukt in het motto: ” Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Kijk op http://www.roparun.nl voor meer informatie over de Roparun. En kijk op http://www.facebook.com/teamrobeco voor meer informatie over Team Robeco.

Volgend jaar
Deze Roparun was echt een ‘avontuur voor het leven’. Het is dus niet verrassend dat mensen al enthousiast zijn over volgend jaar. De volgende Roparun vindt plaats van 19 tot en met 21 mei 2018.
Tot dan!

Team Robeco 2017
Renier, Naomi, Mischa, Geralda, Martin, Svetlana, Richard, Michel, Rens, Emiel, Maarten, George, René, Dave, Frank, Nico, Charlie, Rosalie, Jos, John, Nico, René en Niels.

Advertenties

Over kinderkamercompany

Kinderkamercompany heeft een ruime keuze aan bijzondere meubels voor je baby-, kinder- en tienerkamer en alle accessoires om de kamer helemaal af te maken. Lampen, beddengoed, bijzonder behang (exclusief bij ons verkrijgbaar), kussentjes, klokken en grappige hebbedingen. Ook hebben we een prachtige collectie (luier-)tassen. En natuurlijk de allerbeste kinderwagens. Bovendien bieden wij een uitstekende service, uitgebreide uitleg over je kinderwagen en een lange garantie op veel producten. Dus kom snel eens gezellig langs op de Nieuwe Binnenweg 110 - 112 in Rotterdam of bezoek onze Webshop.
Dit bericht werd geplaatst in homepage en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s