Stokke® Home™ wint Red Dot Award: Product Design 2016

stokke_home_denhaag_rotterdam_kinderkamercompany

Het Stokke® Home concept is een modulaire systeem; je kunt de elementen zelf kiezen en een persoonlijke babykamer ontwerpen. Het is makkelijk om de onderdelen aan te passen aan de steeds veranderende behoeften als je baby groeit. Voor het vierde opeenvolgende jaar zijn producten van Stokke onderscheiden met de Red Dot Award voor excellent product design. Deze keer heeft het Stokke® Home concept deze prijs gewonnen.

Een huis is een plek voor jezelf. Een plek waar je samen met je familie bent, een plek om te ontspannen, te spelen en je veilig te voelen. There’s no place like home. De inspiratie voor dit nieuwe concept komt van het veilige gevoel dat je ervaart als je thuiskomt. Stokke wilde deze positieve associaties in het ontwerp meenemen. Hierbij zijn ze begonnen door zich te richten op een globaal icoon dat ‘thuis’ symboliseert: de vorm van een huis. Het ontwerpproces heeft een functioneel en slim concept opgeleverd voor de babykamer met de kwaliteit èn deskundig vakmanschap die je van Stokke verwacht. Deze vorm wordt extra geïllustreerd door het ledikantje dat in de collectie het uitgangspunt is. Hierbij hebben ze voor ogen dat de producten met het kind meegroeien waarbij elke trend en tijdsperiode wordt overstegen.

Stokke-Home-RedDot-Award-kinderkamercompanySinds 2006 richt Stokke zich uitsluitend op het ontwerpen van premium kinderproducten zoals; kinderstoelen, kinderwagens, draagzakken, textielcollectie en meubeltjes voor de baby- en kinderkamer. Deze producten stimuleren de interactie tussen ouder en kind en bevorderen een gezonde ontwikkeling voor jonge kinderen.

Bij de ontwikkeling van de producten staat de mens centraal. Dat is het uitgangspunt voor functie, ergonomie en een ongekend comfort. De ontwerpers hebben slimme, technische toepassingen bedacht die de Stokke producten nog mooier en functioneler maken. De producten passen in ieder interieur. Het tijdloze en duurzame ontwerp zorgt dat je jaren plezier hebt van de producten.

Over de Red Dot Design Award Stokke_Home-RedDot-Award-kinderkamercompany-

Stokke® Home is gekozen als één van de meest opmerkelijke productontwerpen wereldwijd. Dit jaar waren er 5214 inzendingen uit 57 verschillende landen. De Red Dot Award is de grootste en meest bekende wedstrijd ter wereld.

Ingezonden producten worden beoordeeld volgens de hoogste normen. De jurering volgt strikte criteria die continu worden aangepast aan de nieuwste bevindingen in wettelijke, technische, productionele, maatschappelijke, industriële en milieutechnische eisen. Alle producten worden beoordeeld op een scala aan factoren, zoals de mate van innovatie, functionaliteit, kwaliteit en ergonomie. Alleen uitmuntende prestaties krijgen een onderscheiding.

Natuurlijk is dit Stokke® Home concept ook verkrijgbaar bij Kinderkamercompany.

Kom langs in onze winkel aan de Nieuwe Binnenweg en laat je verrassen.

KinderkamerCompany
Nieuwe Binnenweg 112
3015 BE  ROTTERDAM
010-4366599

Openingstijden fysieke winkel;

di t/m vr                 09:30 – 17:30
za                              10:00 – 17:00

www.kinderkamercompany.nl
info@kinderkamercompany.nl

Volg ons ook op facebook:
http://www.facebook.com/KinderkamerCompany

 

Advertenties

Over kinderkamercompany

Kinderkamercompany heeft een ruime keuze aan bijzondere meubels voor je baby-, kinder- en tienerkamer en alle accessoires om de kamer helemaal af te maken. Lampen, beddengoed, bijzonder behang (exclusief bij ons verkrijgbaar), kussentjes, klokken en grappige hebbedingen. Ook hebben we een prachtige collectie (luier-)tassen. En natuurlijk de allerbeste kinderwagens. Bovendien bieden wij een uitstekende service, uitgebreide uitleg over je kinderwagen en een lange garantie op veel producten. Dus kom snel eens gezellig langs op de Nieuwe Binnenweg 110 - 112 in Rotterdam of bezoek onze Webshop.
Dit bericht werd geplaatst in Blogs over producten, Kamertjes en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s