Roparun Team Robeco 2015

Als trouwe sponsor van matrassen aan de Roparun kregen wij deze brief van Team Robeco 2015 :

Beste supporter,

Op zaterdag 23 mei begon Roparun Team Robeco hun 520 km lange estafetteloop van Parijs naar Rotterdam.
We vertrokken rond half negen richting Parijs, nadat de enorme sponsorstickers op de voertuigen waren geplakt en alle tassen, kratten met voedsel en drinken en andere materialen waren ingeladen. Perfect op schema arriveerden we in Parijs halverwege de middag. Daar gingen we ons voorbereiden voor de eerste etappe (kratje met eten&drinken voor de lopers in het busje, vlaggetjes op de fietsen, banden opgepompt, navigatie gereed) en deden onze masseurs hun magie om de spieren op te warmen. Alles liep volgens plan en schema, dus tijd om wat rond te kijken bij andere teams, te relaxen en voor een korte powernap in het zonnetje. Ook hielpen we nog even een ander team met hun navigatieapparatuur. Daarna maakten we onze eigen heerlijke pastamaaltijd en namen we diverse groepsfoto’s bij de bus, bij de startboog en op de ‘Roparunheuvel’ (ook wel bekend als de ‘Oparun’ foto).

roparun-kinderkamercompany11 roparun-kinderkamercompany2

Onze officiële starttijd was zaterdag 19:54 uur. Alle teamleden waren aanwezig toen het aftellen begon voor de start van Eric. 5-4-3-2-1-GO! En we waren vertrokken naar Rotterdam!
De eerste etappes in het noorden van Frankrijk zijn uitdagend. Straatverlichting ontbreekt dus het is echt donker, de wegen zijn hier en daar bar slecht (kasseien en grote gaten) en er zijn flinke heuvels, zodat het pittig is voor lopers én vooral ook voor de fietsers.
Het weer veranderde van een heerlijke zonnige middag in best wel een winderige en bewolkte avond. Rond middernacht verdwenen de wolken en kregen we een prachtige heldere sterrenhemel (en dus een koude nacht).

roparun-kinderkamercompany3roparun-kinderkamercompany4roparun-kinderkamercompany5roparun-kinderkamercompany6

Het weer op de tweede dag (1e Pinksterdag) was fantastisch. Zonnig en goede temperatuur om hard te lopen. We gingen door prachtige gele velden, stille dorpjes, langs windmolens en 1e Wereldoorlogsmonumenten.
De Roparun-zondagavond is altijd iets om naar uit te kijken. De dorpjes in België grijpen de Roparun aan om feestelijk uit te pakken en de teams te verwelkomen met muziek, verlichting en aanmoedigend applaus. In het bijzonder maken ze er in Zele een groot carnaval van, zelfs nog om één uur ‘s-nachts!

roparun-kinderkamercompany7roparun-kinderkamercompany8

We verlieten de Belgische gezelligheid en renden dwars door Antwerpen naar Bergen op Zoom. Ook Ossendrecht, Numansdorp, Oud-Beijerland en Barendrecht hadden erg leuke doorkomsten georganiseerd voor de teams.

roparun-kinderkamercompany9roparun-kinderkamercompany10

We kwamen op 2e pinksterdag om precies 14:12:24 uur aan bij de finish in Rotterdam. Op de Coolsingel werden we verwelkomd door onze CEO Roderick Munsters.
Na de finish was er een borrel georganiseerd op ons kantoor. Na een korte speech van Roderick hieven we met z’n allen een glas champagne op deze succesvolle Roparun.

roparun-kinderkamercompany11 roparun-kinderkamercompany12 roparun-kinderkamercompany13 roparun0-kinderkamercompany14

Enkele feiten:
Dit jaar vierden wij onze vijfde Roparun in stijl. We hebben een gemiddelde snelheid van 12,28km/h gehaald (exact dezelfde snelheid als vorig jaar!) en hebben er in totaal 42u18m17s over gedaan.
Maar belangrijker! Dit jaar hebben we een record donatiebedrag ingezameld van EUR 31.210,- voor de Stichting Roparun om mensen met kanker te ondersteunen.
Roparun Team Robeco heeft de afgelopen vijf jaar in totaal het geweldige bedrag van EUR 129.046,- ingezameld.

Het totaalbedrag van de Roparun editie 2015 is afgelopen vrijdagavond tijdens het slotfeest in Alcazar bekend gemaakt.
De opbrengst van de Roparun 2015 is EUR 5.006.417!
De Roparun is ontstaan in 1992 en heeft inmiddels ruim 67 miljoen euro opgebracht voor palliatieve zorg voor mensen met kanker.
Zie voor meer informatie de website http://www.roparun.nl. Daar zijn ook de winnende lotnummers van de Roparun loterij te vinden. Helaas zaten er dit jaar geen winnende loten in onze boekjes.

We willen onze gulle Robeco collega’s, stroopwafelsmullers, paaseitjesproevers, Valentijnsverliefden en donateurs enorm bedanken voor hun bijdrage aan dit succes! In het bijzonder onze ‘Club van 50’-leden Karin, Martin, Elbert, Gilles, Hendrik, Martijn, Arjen, André, Arjan, Roeland, Jan Sytze, Ruud, Edwin, Martin, Henk, Marleen, Matthias, Jacco, Lucas, Kevin, Jeroen, Taco, Jan, Pieter, Caroline, Eric, Mark, Marleen, Jankees, Corine, Hugo, Oskar, Ivo, Stefan, René, Sander, Hans, John, Hans, Corry, Wim, Hans, Roderick, Cor en Joost & Maria!

En ook heel veel dank aan onze geweldige sponsors:

roparun-kinderkamercompany15

De Roparun was weer een werkelijk ‘Avontuur voor het leven’. Het is dus niet vreemd dat er alweer enthousiast gedacht wordt aan het volgende jaar. De 25e editie van de Roparun is in 2016 van 14-16 mei.
Roparun Team Robeco hoopt ook dan weer op uw fantastische steun te mogen rekenen!

roparun-kinderkamercompany16

Advertenties

Over kinderkamercompany

Kinderkamercompany heeft een ruime keuze aan bijzondere meubels voor je baby-, kinder- en tienerkamer en alle accessoires om de kamer helemaal af te maken. Lampen, beddengoed, bijzonder behang (exclusief bij ons verkrijgbaar), kussentjes, klokken en grappige hebbedingen. Ook hebben we een prachtige collectie (luier-)tassen. En natuurlijk de allerbeste kinderwagens. Bovendien bieden wij een uitstekende service, uitgebreide uitleg over je kinderwagen en een lange garantie op veel producten. Dus kom snel eens gezellig langs op de Nieuwe Binnenweg 110 - 112 in Rotterdam of bezoek onze Webshop.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s