Kindje veilig (achterwaarts) vervoeren in de auto met de Cybex autostoel

Een autostoel uitkiezen om je kindje veilig te vervoeren is een lastige klus.

De nieuwe Cybex Sirona autostoel staat op het gebied van veiligheid voorop omdat deze autostoel goed tot zeer goed getest is door de ADAC, ANWB, TUV etc.

Cybex onderscheidt zich door haar ontwikkeling van achterwaartse autostoeltjes.
Cybex is grondlegger van het principe om kinderen zo lang mogelijk (liefst tot 4 jaar oud) achterstevoren te vervoeren in de auto. Cybex heeft met zijn Sirona autostoel een zogenaamde vangtafel. Indien u uw kind toch voorwaarts wilt vervoeren dan is een vangtafel veel veiliger dan een autogordel. Dit blijkt uit alle tests. De keuze van een autostoeltje is er eentje die zorgvuldig dient te worden genomen. De veiligheid van uw kind is immers in het geding!

cybex_sirona_true_blue_rotterdam-autostoel-kinderwagen cybex_sirona_moon_dust cybex_sirona_limestone-autostoel-rotterdam-nieuw cybex_sirona_hot_and_spicy-kinderwagens-rotterdam-autostoelen cybex_sirona_hawaii-rotterdam-kinderkamercompany-autostoelen cybex_sirona_grape_juice-autostoel-kinderkamercompany-rotterdam cybex_sirona_coffee_bean-rotterdam-kinderkamer-autostoel cybex_sirona_black_sea_autostoel-kinderwagen-rotterdam cybex_sirona_black_beauty-autostoel-rotterdam-kinderwagen cybex_sirona_autumn_gold-rotterdam-autostoel-kinderwagens

Een achterwaarts gericht kinderzitje vermindert het risico van letsel bij een frontale botsing met meer dan 80% vergeleken met een gebruikelijk voorwaarts gericht kinderzitje met gordelsysteem, omdat de kracht van de impact gelijkmatiger verdeeld wordt over een groter gebied.*

Toonaangevende consumentenorganisaties adviseren daarom dat kinderen in een achterstevoren gemonteerd kinderzitje blijven tot zelfs na groep 0 +.
De Sirona is met zijn uitstekende veiligheidsprestaties, beschermende schild functie en slimme functionaliteit een baanbrekende combinatie autostoel.
De Sirona werd bekroond TEST WINNAAR in de nieuwste autozitje test door Stiftung Warentest (6/2013) in groep 0 + / 1.

* Volgens onderzoek uitgevoerd door VTI – Swedish Road and Transport Research Institute (Rapport 489A, 2003)

Advertenties

Over kinderkamercompany

Kinderkamercompany heeft een ruime keuze aan bijzondere meubels voor je baby-, kinder- en tienerkamer en alle accessoires om de kamer helemaal af te maken. Lampen, beddengoed, bijzonder behang (exclusief bij ons verkrijgbaar), kussentjes, klokken en grappige hebbedingen. Ook hebben we een prachtige collectie (luier-)tassen. En natuurlijk de allerbeste kinderwagens. Bovendien bieden wij een uitstekende service, uitgebreide uitleg over je kinderwagen en een lange garantie op veel producten. Dus kom snel eens gezellig langs op de Nieuwe Binnenweg 110 - 112 in Rotterdam of bezoek onze Webshop.
Dit bericht werd geplaatst in Blogs over producten, Kinderstoelen, Kinderwagens, webshop en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s