De Pleinbios opent haar deuren op 13 augustus voor de 26ste keer

Het is bijna weer zover!
Voor de 26ste keer zal in Rotterdam de grootste openluchtbioscoop van Europa geopend worden deze keer op het museumpark.  Vanaf woensdag 13 augustus 2014 zullen er weer iedere dag topfilms te zien zijn. Tot en met 31 augustus worden ermaarliefst 19 films vertoond.De filmprogrammering is zeer gevarieerd.
In de pleinbioscoop worden vooral kleine onafhankelijke films vertoond, maar ook die onbetwiste Hollywood blockbusters. Een paar highlights van dit jaar zijn Captain Philips, Twelve years a slave, Alfred Hitchcock’s Vertigo en Jurassic Park.
De openingsfilm zal een documentaire zijn van onze buren op de Nieuwe Binnenweg; de Barbieren van Schorem!

pleinbios_kinderkamercompany

De films beginnen om 21.30, vanaf 19.00 is het terrein open voor een hapje, een drankje en een optreden van een Rotterdamse band. Let op: Op de eerste dagen moeten ze iets later beginnen omdat ze moeten wachten op de zonsondergang.
Naast het filmprogramma heeft de Pleinbios dit jaar extra uitgepakt waar het om de randprogrammering en samenwerkingsverbanden gaat.

Stoeltjescollectief: Kinderkamercompany sponsort 200 stoeltjes!

De Pleinbioscoop bedacht een initiatief waarbij Rotterdamse ondernemingen waaronder Kinderkamercompany samen duizenden stoeltjes voor de Pleinbioscoop Rotterdam 2014 gratis kunnen weggeven aan hun klanten: het Stoeltjescollectief!
Door middel van een kinderkamercompany Pleinbios sticker kunnen onze klanten een gratis stoeltje bij de Pleinbios bemachtigen.

Kom langs bij Kinderkamercompany, koop iets en vraag naar een sticker!

Kinderkamercompany
Nieuwe Binnenweg 112
3015 BE ROTTERDAM

Advertenties

Over kinderkamercompany

Kinderkamercompany heeft een ruime keuze aan bijzondere meubels voor je baby-, kinder- en tienerkamer en alle accessoires om de kamer helemaal af te maken. Lampen, beddengoed, bijzonder behang (exclusief bij ons verkrijgbaar), kussentjes, klokken en grappige hebbedingen. Ook hebben we een prachtige collectie (luier-)tassen. En natuurlijk de allerbeste kinderwagens. Bovendien bieden wij een uitstekende service, uitgebreide uitleg over je kinderwagen en een lange garantie op veel producten. Dus kom snel eens gezellig langs op de Nieuwe Binnenweg 110 - 112 in Rotterdam of bezoek onze Webshop.
Dit bericht werd geplaatst in homepage, Uncategorized en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s