Kleursprookjes van Caroline Ellerbeck nu bij Kinderkamercompany

De Rotterdamse illustrator Caroline Ellerbeck introduceert met haar Kleursprookjes een andere manier van sprookjes vertellen en verbeelden. Roodkapje is het eerste deel.

Roodkapje_kinderkamercompany_EllerbeckEllerbeck_kinderkamercompany_Roodkapje

De sprookjes van Ellerbeck zijn zwart-wit geïllustreerde kleurboekjes, bestaande uit twaalf kleurplaten, waarin een uil optreedt als humoristische, ingetogen verteller. De prentjes, getekend in de herkenbare, unieke stijl van Ellerbeck (o.a. illustrator van vijf Gouden Boekjes), geven kinderen letterlijk de kans zelf het verhaal kleur te geven. Inmiddels bestaat de reeks uit vier delen. Roodkapje, Sneeuwwitje, Klein Duimpje en De wolf en de zeven geitjes.

sneewwitje_kinderkamercompany_ellerbeckEllerbeck_kinderkamercompany__Sneeuwwitje

Kleinduimpje_Eleerbeck_kinderkamercompanyEllerbeck-kinderkamercompany_Kleinduimpje

de-wolf-Ellerbeck_kinderkamercompanyEllerbeck_de-wolf_kinderkamercompany

De tekeningen van Ellerbeck zijn doorgaans heel kleurrijk. Daarom is voor haar het maken van zwart-wit tekeningen een mooie uitdaging ‘omdat je de kleur – die er nog niet is – moet compenseren in de illustraties’. Bij het tekenen verbeeldt Ellerbeck het liefst verhalen. Dat doet ze al voor verschillende uitgeverijen (o.a. Rubinstein, Van Goor en Boom), maar nu dus ook in eigen beheer.

Deze sprookjesboeken reeks is een nieuwe aanwinst voor Kinderkamercompany en nu te koop in onze winkel op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam.

Kom langs en koop zo’n boekje…. sprookjesachtig mooi!

Advertenties

Over kinderkamercompany

Kinderkamercompany heeft een ruime keuze aan bijzondere meubels voor je baby-, kinder- en tienerkamer en alle accessoires om de kamer helemaal af te maken. Lampen, beddengoed, bijzonder behang (exclusief bij ons verkrijgbaar), kussentjes, klokken en grappige hebbedingen. Ook hebben we een prachtige collectie (luier-)tassen. En natuurlijk de allerbeste kinderwagens. Bovendien bieden wij een uitstekende service, uitgebreide uitleg over je kinderwagen en een lange garantie op veel producten. Dus kom snel eens gezellig langs op de Nieuwe Binnenweg 110 - 112 in Rotterdam of bezoek onze Webshop.
Dit bericht werd geplaatst in accessoires, Blogs over producten, Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s