Allemaal naar de Pleinbios en zit op een gesponsord stoeltje van Kinderkamercompany!

De Pleinbios opent haar deuren op 15 augustus voor de 25e keer

 

Pleinbios-kinderkamercompany
Het is bijna weer zover!

Voor de 25ste keer zal op het Schouwburgplein in Rotterdam de grootste openluchtbioscoop van Europa geopend worden.  Vanaf woensdag 15 augustus 2013 zullen er weer iedere dag topfilms te zien zijn. Tot en met 1 september worden ermaarliefst 19 films vertoond.

De filmprogrammering is zeer gevarieerd, van arthouse films als Et Maintenant, On Va Où tot de pré-première van de nieuwe Ken Loach The Angels’ Share, van de Rotterdamse film 2KM2 (met live muziek van Keimpe de Jong, Arend Niks en Andreas Suntrop) tot de hollywoodhit Men in Black.

Silverliningsplaybook-kinderkamercompany-pleinbioscoop Searchingforsugarman-kinderkamercompany-pleinbios Jaws-pleinbioscoop-kinderkamercompany Intouchable-pleinbios-kinderkamercompany fargo-kinderkamercompany-pleinbios Pleinbios-kinderkamercompany-Zerodarkthirty
De films beginnen om 21.30, vanaf 19.00 is het terrein open voor een hapje, een drankje en een optreden van een Rotterdamse band.
Naast het filmprogramma heeft de Pleinbios dit jaar extra uitgepakt waar het om de randprogrammering en samenwerkingsverbanden gaat.

Stoeltjescollectief: Kinderkamercompany sponsort 200 stoeltjes!

De Pleinbioscoop bedacht een initiatief waarbij Rotterdamse ondernemingen waaronder Kinderkamercompany samen duizenden stoeltjes voor de Pleinbioscoop Rotterdam 2012 gratis kunnen weggeven aan hun klanten: het Stoeltjescollectief!
Door middel van een kinderkamercompany Pleinbios sticker kunnen onze klanten een gratis stoeltje bij de Pleinbios bemachtigen.

Pleinbios-kinderkamercompany

Kom langs bij Kinderkamercompany, koop iets en vraag naar een sticker!

 

Advertenties

Over kinderkamercompany

Kinderkamercompany heeft een ruime keuze aan bijzondere meubels voor je baby-, kinder- en tienerkamer en alle accessoires om de kamer helemaal af te maken. Lampen, beddengoed, bijzonder behang (exclusief bij ons verkrijgbaar), kussentjes, klokken en grappige hebbedingen. Ook hebben we een prachtige collectie (luier-)tassen. En natuurlijk de allerbeste kinderwagens. Bovendien bieden wij een uitstekende service, uitgebreide uitleg over je kinderwagen en een lange garantie op veel producten. Dus kom snel eens gezellig langs op de Nieuwe Binnenweg 110 - 112 in Rotterdam of bezoek onze Webshop.
Dit bericht werd geplaatst in aanbiedingen, homepage, Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s