Stokke Sleepi meegroeibed; van wieg tot en met juniorbed.

Het Stokke Sleepi bed groeit met je kind mee.

Het beukenhouten bed met een ovale vorm kun je in vier verschillende standen of maten veranderen zodat het precies zo gevormd is dat jouw kindje er plezierig in slaapt. Het heeft een degelijk Scandinavisch design en is te koop in 3 verschillende kleuren; naturel, wit of walnoot. De wieg en het ledikant zijn ook afzonderlijk van elkaar te koop.

Het meest voordelig is het sleepi bedje steeds uitbreiden met onderdelen. We geven in onze winkel op de Nieuwe Binnenweg 110-112 in Rotterdam graag een uitleg hierover. Maak dan meteen gebruik van onze aantrekkelijke kortingen…!

Stokke-meegroeibed-wieg-kinderkamercompany

De Sleepi mini van 0 tot ongeveer 6 maanden.

De eerste fase is de Sleepi wieg; met wieltjes zodat je het bedje makkelijk kunt verplaatsen. De ene dag zet je het wiegje in de ouderslaapkamer en de andere dag in de babykamer zodat je kindje kan wennen aan alleen slapen in het eigen kamertje.
Het hemeltje geeft je baby een veilig en knus gevoel.

Het Sleepi ledikant tot ongeveer 18 maanden.stokke-sleepie-meegroeibed-ledikant-kinderkamercompany

Door de wieg met enkele onderdelen
uit te breiden is het sleepi ledikant gemaakt. De matras kun je op twee posities plaatsen. De hoogste positie zodat je makkelijk je kindje kunt oppakken of de onderste wanneer je kindje al kan staan en wat meer bewegingsvrijheid nodig heeft. Bovendien geven de spijltjes je kindje wat houvast en kan je hem of haar goed blijven zien.

stokke-sleepi-meegoeibed-ledikant-kinderkamercompany-rotterdam

Van 18 maanden tot ongeveer 3 jaar.

Haal de wieltjes onder het bedje vandaan en verwijder één van de zijkanten. Nu kan je kindje zelf, veilig, zijn bedje in en uit.

De Sleepi junior vanaf 3 jaar tot ongeveer 10 jaar.stokke-meegroeibed-tienerbed-kinderkamercompany

Door een extra zijkant toe te voegen aan de achterkant van het ledikant maak je dit ultieme juniorbed. Door de meegeleverde bodemplaat en matras heeft je kindje hier jaren lang plezier van.
Tevens is dit juniorbed te gebruiken als bankje.

Stokke-sleepi-meegroeibed-wieg-juniorbed-kinderkamercompany

Tot ziens in onze winkel of in onze webshop!

Advertenties

Over kinderkamercompany

Kinderkamercompany heeft een ruime keuze aan bijzondere meubels voor je baby-, kinder- en tienerkamer en alle accessoires om de kamer helemaal af te maken. Lampen, beddengoed, bijzonder behang (exclusief bij ons verkrijgbaar), kussentjes, klokken en grappige hebbedingen. Ook hebben we een prachtige collectie (luier-)tassen. En natuurlijk de allerbeste kinderwagens. Bovendien bieden wij een uitstekende service, uitgebreide uitleg over je kinderwagen en een lange garantie op veel producten. Dus kom snel eens gezellig langs op de Nieuwe Binnenweg 110 - 112 in Rotterdam of bezoek onze Webshop.
Dit bericht werd geplaatst in Blogs over producten, Kamertjes, webshop en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s