Veilig je kindje ( dus achterwaarts) vervoeren in de auto… de Cybex Sirona!

Er is nu een veilige manier om je kindje te vervoeren in de auto vanaf de geboorte tot ongeveer vier jaar;  De Cybex Sirona autostoel!

achterwaarts-veilige-autostoel-kinderkamercompany-sirona

Het is dan ook geen toeval dat deze autostoel winnaar van de internationale Baby Innovation Award is geworden in de categorie Traveling Baby.

In mijn vorige artikel  ‘Kind straks verplicht achterstevoren in auto‘  liet ik al zien dat het straks wellicht een verplichting wordt, vanwege de vele ongelukken die toch nog plaatsvinden vanwege het niet achterstevoren zitten van jonge kinderen, om je kind straks anders te vervoeren in een auto…

De nieuwe autostoel van Cybex Sirona is een achterwaarts gerichte autostoel die het risico op letsel bij een frontale aanrijding met meer dan 80% vermindert in vergelijking met een kinderzitje wat naar voren gericht is en met een conventionele gordel vast zit.

veilig-autostoel-achterwaarts-kinderkamercompany-sirona

Onderzoek waarbij kindjes in Zweden achterwaarts en in Duitsland voorwaarts worden vervoerd..

In een achterwaarts gericht autozitje wordt de druk evenredig verdeeld over het lichaam. Dit zorgt ervoor dat het hoofdje, de nek en rug automatisch beschermd wordt door het beschermende schild van de Sirona autostoel.

achterwaarts-cybex-sirona-kinderkamercompany-veilig-autostoel

kinderkamercompany-achterwaarts-veilig-cybex-sirona-autostoel

Naarmate je kindje groeit zullen ook de benen langer worden waardoor er op een gegeven moment te weinig ruimte is bij achterwaartse plaatsing.
Ook hier is over nagedacht door Cybex.
Je kan dan eenvoudig de autostoel draaien en hem voorwaarts gericht plaatsen.  Je kindje wordt dan beschermd door een ingenieus systeem wat te vergelijken is met een soort airbag.
Dit is een veiligheidskussen wat er voor zorgt dat je kindje bij een botsing binnen de veiligheidszone van het zitje blijft.

Bovendien is het, door het slimme draaisysteem van 360°, erg makkelijk om je kindje in en uit de auto te halen.

autostoel-sirona-achterwaarts-cybex-kinderkamercompany

Als u maximale veiligheid voor uw kindje wenst is de Cybex Sirona de beste keuze.

Kom voor meer informatie bij Kinderkamercompany langs of bestel hem in onze webshop.

Advertenties

Over kinderkamercompany

Kinderkamercompany heeft een ruime keuze aan bijzondere meubels voor je baby-, kinder- en tienerkamer en alle accessoires om de kamer helemaal af te maken. Lampen, beddengoed, bijzonder behang (exclusief bij ons verkrijgbaar), kussentjes, klokken en grappige hebbedingen. Ook hebben we een prachtige collectie (luier-)tassen. En natuurlijk de allerbeste kinderwagens. Bovendien bieden wij een uitstekende service, uitgebreide uitleg over je kinderwagen en een lange garantie op veel producten. Dus kom snel eens gezellig langs op de Nieuwe Binnenweg 110 - 112 in Rotterdam of bezoek onze Webshop.
Dit bericht werd geplaatst in Blogs over producten, Kinderstoelen, Kinderwagens, webshop en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s