Nieuw en exclusief dit eiken Dreambed!

Beaneasy is een kleurrijke kindermeubellijn van Dutch Design.
Een door en door Nederlands produkt. Beaneasy is in Holland bedacht en ontworpen. Bovendien worden de meubels ook hier geproduceerd.
Deze design meubels zijn innovatief door de organische vormen en hoog kwalitatief door de gebruikte materialen.

De inspiratie voor de Beaneasy lijn kwam voort uit de vorm van de moederschoot. Dit komt terug in de namen en de vormen van alle Beaneasy producten: de Dream (het bed), de Hug (de commode) en de Hide (de kast). Net als de baarmoeder geven ook deze meubels dit veilige en geborgen gevoel.

Beaneasy_kinderkamercompany
Een stevig en stabiel frame zorgt voor een solide en veilige basis voor de Dream. Zwaar geperforeerde panelen aan de zijkant en op de bodem zorgen voor een substantiële ventilatie. Op een makkelijke manier kun je de bodem van het bedje 30 cm lager plaatsen nadat de baby 6 maanden is geworden of in staat is zelf te gaan zitten. De geperforeerde zijpanelen kunnen als alle gekleurde Beaneasy onderdelen in 9 kleuren besteld worden.

Nieuw en exclusief is deze eiken variant van het Dream bed. Kom daarom snel naar ons om dit hoogstandje te bewonderen!
Kopen mag natuurlijk ook.

Eiken Dreambed

Advertenties

Over kinderkamercompany

Kinderkamercompany heeft een ruime keuze aan bijzondere meubels voor je baby-, kinder- en tienerkamer en alle accessoires om de kamer helemaal af te maken. Lampen, beddengoed, bijzonder behang (exclusief bij ons verkrijgbaar), kussentjes, klokken en grappige hebbedingen. Ook hebben we een prachtige collectie (luier-)tassen. En natuurlijk de allerbeste kinderwagens. Bovendien bieden wij een uitstekende service, uitgebreide uitleg over je kinderwagen en een lange garantie op veel producten. Dus kom snel eens gezellig langs op de Nieuwe Binnenweg 110 - 112 in Rotterdam of bezoek onze Webshop.
Dit bericht werd geplaatst in Blogs over producten, Kamertjes en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Nieuw en exclusief dit eiken Dreambed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s