Bugaboo x Andy Warhol

Bugaboo-x-Andy-Warhol

Andy Warhol + bugaboo

Bugaboo-x-Andy-Warhol

Andy Warhol is zonder twijfel één van ‘s werelds meest invloedrijke en toonaangevende kunstenaars. Meer dan vijfentwintig jaar na zijn dood blijft Warhols werk creatieve denkers als Lady Gaga, Jay-Z en Marc Jacobs inspireren. Zo ook Bugaboo!

Bugaboo-x-Andy-Warhol

Bugaboo-x-Andy-Warhol

Warhols innovatieve benadering van kunst en zijn vermogen om iets alledaags een onverwachte wending te geven, gaan goed samen met Bugaboo’s geloof dat innovatie en iconisch design exclusief kunnen zijn zonder iemand uit te sluiten. Andy Warhol en Bugaboo zijn beiden authentieke iconische merken die veel aandacht besteden aan innovatie wat zich vertaalt in originaliteit, creativiteit en stijl.

Bugaboo-x-Andy-WarholBugaboo-x-Andy-Warhol

Bugaboo presenteert met trots de samenwerking met de Andy Warhol foundation waarbij ze 4 limited edition collecties lanceren over een periode van 2 jaar. De eerste collectie is vanaf mei 2013 bij ons te zien en bestaat uit twee prints, geïnspireerd op door de Andy Warhol Flowers en Cars. Deze komen terug in de Bugaboo Parasol (alleen de Flowers) en de aanvullende bekleding voor de Bugaboo Bee, Bugaboo Cameleon3 and Bugaboo Donkey.

Andy-Warhol-Bugaboo-parasol

Deze special collectie is vanaf mei 2013 bij Kinderkamercompany verkrijgbaar en kan vanaf nu al besteld worden voor een periode van ongeveer 6 maanden of zolang de voorraad strekt.

Advertenties

Over kinderkamercompany

Kinderkamercompany heeft een ruime keuze aan bijzondere meubels voor je baby-, kinder- en tienerkamer en alle accessoires om de kamer helemaal af te maken. Lampen, beddengoed, bijzonder behang (exclusief bij ons verkrijgbaar), kussentjes, klokken en grappige hebbedingen. Ook hebben we een prachtige collectie (luier-)tassen. En natuurlijk de allerbeste kinderwagens. Bovendien bieden wij een uitstekende service, uitgebreide uitleg over je kinderwagen en een lange garantie op veel producten. Dus kom snel eens gezellig langs op de Nieuwe Binnenweg 110 - 112 in Rotterdam of bezoek onze Webshop.
Dit bericht werd geplaatst in Blogs over producten, Kinderwagens en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s