Aan onze gewaardeerde klant:

130307 NL OLBNR 120x600 Quality Initiative II.inddJouw veiligheid en het welzijn van je kinderen zijn voor Bugaboo van het allergrootste belang. Als geregistreerde eigenaar van een Bugaboo Cameleon3 brengen we je nieuws over een belangrijk veiligheidsinitiatief om de draagbeugel van je Bugaboo Cameleon3 te vervangen.

De Bugaboo Cameleon3 voldoet aan alle internationale wettelijke veiligheidsnormen. Uit een klein aantal meldingen van klanten en door Bugaboo uitgevoerde tests naar aanleiding daarvan, blijkt echter dat voor de specifieke Bugaboo Cameleon3 kinderwagens (serienummers S/N 190101115300001 tot S/N 190105124800215) de draagbeugelconnectoren kunnen breken, waardoor een valrisico ontstaat. Er zijn geen meldingen geweest van letsel. Draagbeugelconnectoren verbinden de draagbeugel met de wieg of stoel.

Vervangende draagbeugels worden samen met instructies voor het installeren kosteloos ter beschikking gesteld aan geregistreerde klanten van kinderwagens die betrokken zijn bij dit initiatief, binnen drie weken na registratie afhankelijk van de beschikbaarheid. Uit onze gegevens blijkt dat jouw kinderwagen betrokken kan zijn.

Om dit te bevestigen kun je het serienummer van jouw kinderwagen controleren of het serienummer invoeren op http://www.bugaboo.com/cameleon3carryhandle . Om een vervangende draagbeugel op te vragen kun je dezelfde link gebruiken.

De huidige Bugaboo Cameleon3-draagbeugel moet verwijderd worden tot je de vervangende draagbeugel ontvangt. Nadat de draagbeugel is verwijderd, kan de Bugaboo Cameleon3 veilig worden gebruikt. We raden je met klem aan altijd het harnas van de kinderwagen te gebruiken wanneer je met je kind op stap gaat en te controleren of de gordels goed vast zitten.

Bugaboo biedt zijn oprechte verontschuldigingen voor dit ongemak.

Advertenties

Over kinderkamercompany

Kinderkamercompany heeft een ruime keuze aan bijzondere meubels voor je baby-, kinder- en tienerkamer en alle accessoires om de kamer helemaal af te maken. Lampen, beddengoed, bijzonder behang (exclusief bij ons verkrijgbaar), kussentjes, klokken en grappige hebbedingen. Ook hebben we een prachtige collectie (luier-)tassen. En natuurlijk de allerbeste kinderwagens. Bovendien bieden wij een uitstekende service, uitgebreide uitleg over je kinderwagen en een lange garantie op veel producten. Dus kom snel eens gezellig langs op de Nieuwe Binnenweg 110 - 112 in Rotterdam of bezoek onze Webshop.
Dit bericht werd geplaatst in Blogs over producten, Kinderwagens en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s