OEUF NYC – be good ( eco vriendelijke kindermeubels).

oeuf-kinderkamercompany_rotterdam

OEUF NYC - be good

OEUF NYC
(spreek uit als UH-F) betekent ‘ei’ in het Frans.OEUF NYC - be good

OEUF is een nieuw kindermeubelmerk uit New York dat zich richt op 4 basisprincipes: kwaliteit, eco, gemak en functie.
Deze pijlers komen samen en vormen kindermeubels met een fantastisch design. Oeuf laat zichzelf zien als maatschappelijk bewust ondernemer, niet alleen door de keuze om hun producten in Europa te laten fabriceren in plaats van China, maar ook door te produceren met groot respect voor het milieu en de mens.  Zo zijn de babybedjes (ledikantjes) van Oeuf om te bouwen tot juniorbed waardoor je kindje van 0-6 jaar maar 1 bedje nodig heeft! Niet alleen praktisch en geldbesparend, maar tevens beter voor het milieu.

Halle Berry, Gwyneth Paltrow, Alba en Sarah Jessica Parker zijn er weg van; de meubelcollectie voor baby en kind van OEUF NYC.

Oeuf heeft een ruime collectie aan meubels voor de baby- en kinderkamer. Variërend van ledikanten, commodes, garderobekasten, hoogslapers, speelgoedopbergers en boekenkasten.

oeuf_classic_kinderkamercompanysparrow_kinderkamercompany_oeuf

perch-oeufrhea-oeuf
De productlijnen ‘Classic, Sparrow en Robin’ hebben ieder een duidelijk eigen gezicht. De Classic lijn is strak en bijzonder in eenvoud. Sparrow oogt een tikje vintage en Robin weer heel natuurlijk. Nieuw is hun Rhea ledikant. Dit bedje kan je overigens net als alle andere bedjes van Oeuf makkelijk combineren met de commodes of kasteen uit de andere series.

Iedere productlijn beschikt over ledikanten die om te bouwen zijn tot juniorbed waardoor de gebruiksduur van dit type product jaren verlengd wordt. Dit is één van de manier waarop Oeuf probeert haar steentje bij te dragen aan het milieu.

Niet voor niets hebben de ledikanten van Oeuf al meerdere prijzen en awards gewonnen.

Nieuw in onze winkel in Rotterdam hebben we nu de Oeuf Sparrow kinderkamer.

Advertenties

Over kinderkamercompany

Kinderkamercompany heeft een ruime keuze aan bijzondere meubels voor je baby-, kinder- en tienerkamer en alle accessoires om de kamer helemaal af te maken. Lampen, beddengoed, bijzonder behang (exclusief bij ons verkrijgbaar), kussentjes, klokken en grappige hebbedingen. Ook hebben we een prachtige collectie (luier-)tassen. En natuurlijk de allerbeste kinderwagens. Bovendien bieden wij een uitstekende service, uitgebreide uitleg over je kinderwagen en een lange garantie op veel producten. Dus kom snel eens gezellig langs op de Nieuwe Binnenweg 110 - 112 in Rotterdam of bezoek onze Webshop.
Dit bericht werd geplaatst in Blogs over producten, homepage, Kamertjes en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s