Joolz Day Tokyo limited edition!

joolz_day_tokyo_kinderkamercompany
Leverbaar vanaf week 6

Het ontwerp van deze nieuwe kinderwagen; de Joolz Day Tokyo editie viert de prachtige Japanse cultuur. Een mengsel van ceremonies en creativiteit, zowel serene en inspirerend. Het ontwerp wordt gekenmerkt door subtiele details en verborgen boodschappen.

De Joolz Day Tokyo editie wordt aangeboden als een compleet pakket met frame, zitting, lade, draagtas, slaapzak en een speciaal ontworpen paraplu en Furoshiki!

joolz_day_tokyo-edition_kinderkamercompany1

Speciaal voor deze limited edition heeft Joolz een traditionele Japanse furoshiki ontworpen. Deze wikkeldoek kan worden omgezet in een tas, maar kan ook als speelgoed worden gebruikt. Voor deze limited edition heeft Joolz samengewerkt met de Japanse illustrator Hiyoko Imai. Imai’s authentieke illustraties en karakters bieden een krachtige combinatie van wensen die je zou willen voor het leven van een kind.

+ Japanse Rode Seal, een Kamon
In Japan is het normaal dat elk merk zijn eigen zegel heeft. Hiyoko Imai heeft deze speciaal ontworpen voor de Joolz Day Tokyo. Het zegel toont het jaar 2012, het logo van Joolz natuurlijk en de stad Toyko.

+ Kanoko
De witte vlekken vertegenwoordigen de Kanoko, een jong hert. Dergelijke patronen worden vaak gebruikt op kimono’s. In de Japanse cultuur zijn de herten de boodschappers van de goden. In het boeddhisme zijn de heilige herten een symbool van adel en zuiverheid.

+ Hand getekende patronen
Om het model wat diepte te geven heeft Hiyoko Imai patronen met de hand getekend. De symboliek staat voor een prachtige toekomst en geluk. Om dit te illustreren gebruikte ze een dennenboom voor jeugdigheid en een lange levensduur. De bamboe staat voor kracht en de pruim vertegenwoordigt schoonheid en optimisme in ongelukkige tijden.

+ Furoshiki
De typische Japanse doek kan zeer eenvoudig worden gebruikt op verschillende manieren: als een tas, een tijdelijke verpakking, een deken of een flessenwarmer. De furoshiki is iets wat je altijd al zou willen hebben.

Joolz_Day_Tokyo_Edition_kinderkamercompany

+ Joolz Day Tokyo editie
De combinatie van het zwarte frame van de Joolz Day Tokyo editie met de zwarte stof van de tank en de zitting zijn bijzonder stijlvol. Door het gebruik van een extra stof krijgt de kap glamoureuze velours uiterlijk. Schuif-en veiligheidsbeugel gemaakt van bruin kunstleer worden voorzien van een contrasterende rode stiksels.

Kom langs bij Kinderkamercompany op de Nieuwe Binnenweg 110-112 in Rotterdam en bestel!

 

Advertenties

Over kinderkamercompany

Kinderkamercompany heeft een ruime keuze aan bijzondere meubels voor je baby-, kinder- en tienerkamer en alle accessoires om de kamer helemaal af te maken. Lampen, beddengoed, bijzonder behang (exclusief bij ons verkrijgbaar), kussentjes, klokken en grappige hebbedingen. Ook hebben we een prachtige collectie (luier-)tassen. En natuurlijk de allerbeste kinderwagens. Bovendien bieden wij een uitstekende service, uitgebreide uitleg over je kinderwagen en een lange garantie op veel producten. Dus kom snel eens gezellig langs op de Nieuwe Binnenweg 110 - 112 in Rotterdam of bezoek onze Webshop.
Dit bericht werd geplaatst in homepage en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s