Dream, Hug and Hide…..

beaneasy_kinderkamercompany

Beaneasy_kinderkamercompany

Beaneasy is een exclusieve en kleurrijke kindermeubellijn in organische vormen.

De lijn bestaat uit de Dream, Hug en Hide; de namen voor het bed, de commode en de kast. Beaneasy meubelen zijn geïnspireerd op de vorm van een baarmoeder, de meubels geven exact dit veilige en geborgen gevoel.

Sommigen vinden dat de vorm ook op een boon lijkt.

Deze op een boon lijkende vorm levert een verfrissende en onderscheidende look in babymeubeldesign. Niet alleen qua uiterlijk maar zeker ook in kwaliteit.

Een nieuw concept op het gebied van vorm, veiligheid en materiaalgebruik.

Bij Beaneasy kun je kiezen uit 9 basiskleuren. Naast deze kleuren kun je ook kiezen voor jouw all time favorite.

Beaneasy_kinderkamercompany_hug_hide_dream

De vorm van de meubelen is 16 jaar geleden ontstaan. Ontwerper en vader van vier zonen Marcel van Galen kon voor zijn eerste zoon geen meubilair vinden dat anders was dan het rechte en reguliere. Hij ontwierp hierop een bed en commode en vervaardigde deze meubelen zelf in zijn atelier. Ongeveer 3 jaar geleden, na de geboorte van zijn 3e zoon die in ditzelfde bed kwam te liggen en vele enthousiaste reacties later besloot zijn ontwerpburo deze lijn door te ontwikkelen in een lijn die vandaag staat voor exclusiviteit, kwaliteit, design, veiligheid en kleur. Tegelijkertijd is er een kast (Hide) toegevoegd. Dream, Hug en Hide zijn geboren, de namen voor het bed, de commode en de kast.

Kinderkamercompany_beaneasy

Het belangrijkste 16 jaar geleden was een baby zich ‘thuis’ te laten voelen in zijn nieuwe wereld. Vandaag is dat nog steeds het belangrijkste.

Beaneasy wil moeders en kinderen helpen voor wie het leven en het hebben van een huis niet zo vanzelfsprekend is. Orange babies helpt hen gezondheid en geluk te vinden. Met geweldige projecten. Met geweldige mensen. Om een enorm verschil te maken voor moeders en kinderen in Afrika. Daarom doneren wij graag aan Orange Babies!

Advertenties

Over kinderkamercompany

Kinderkamercompany heeft een ruime keuze aan bijzondere meubels voor je baby-, kinder- en tienerkamer en alle accessoires om de kamer helemaal af te maken. Lampen, beddengoed, bijzonder behang (exclusief bij ons verkrijgbaar), kussentjes, klokken en grappige hebbedingen. Ook hebben we een prachtige collectie (luier-)tassen. En natuurlijk de allerbeste kinderwagens. Bovendien bieden wij een uitstekende service, uitgebreide uitleg over je kinderwagen en een lange garantie op veel producten. Dus kom snel eens gezellig langs op de Nieuwe Binnenweg 110 - 112 in Rotterdam of bezoek onze Webshop.
Dit bericht werd geplaatst in Blogs over producten, Kamertjes en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s