Inzendingen en Nominaties Baby Innovation Award 2013

logo

Elk jaar worden er meer dan 40 nieuwe baby- en peuterproducten op de Nederlandse markt gelanceerd. Maar welke zijn nu het meest innovatief, het meest veilig en het meest handig?

Voor al deze innovatieve kinderwagens, buggy’s, ledikanten, autostoelen, draagzakken, flesjes en speentjes organiseert het vakblad BabyWereld in samenwerking met het productenmagazine en site BabyStuf de Baby Innovation Award.

Ieder jaar weer buigt een jury van experts en redacties van consumentenbladen zich over de nieuwste babyproducten die dit jaar zijn geïntroduceerd. Zij nomineren in vijf categorieën verschillende producten.
Kinderkamercompany heeft een aantal van deze inzendingen en/of  genomineerde produkten in de winkel. Hier kan je onderstaande producten zien, ruiken, vasthouden, uitproberen en natuurlijk kopen. Dus kom langs in onze winkel in Rotterdam of bekijk ze alvast onze webshop!

Joolz-day-earthEdition_kinderkamercompanyJoolz met XL boodschappentas
De Joolz Day Earth edition is ontworpen is naar het menselijk lichaam van ouder en kind. Dit is doorgevoerd in iedere aspect van de kinderwagen, zoals de hoge wieg- en stoelpositie die er voor zorgt dat je je rug recht kunt houden tijdens het lopen en dat je je kindje makkelijk in en uit de wagen kunt tillen. De veiligheidsbeugel kan van twee kanten met een hand worden geopend en je hebt meer loopruimte achter de wagen.

Stokke-Crusi-Kinderkamercompany_rotterdamStokke Crusi
Deze hoge comfortabele kinderwagen heeft een breed scala aan keuzemogelijkheden. Stokke werkt samen met de Amerikaanse ontwikkelingspsycholoog dr. Zeedyk, ‘De hoogte brengt jou en je baby dichterbij elkaar, dit versterkt de emotionele band en gevoel van veiligheid. Door het oogcontact leert je baby de wereld te begrijpen’ legt ze uit. De Stokke Crusi past aan een tafel in een café of restaurant. De grote comfortabele reiswieg is veilig en zacht en heeft een grote beschermende kap met klep. Je kunt Stokke Crusi gebruiken met reiswieg, autostoel, seat èn als duokinderwagen.

stokke-scoot-Kinderkamercompany_rotterdamStokke Scoot
Deze hoge, lichtgewicht èn compacte kinderwagen vouw je met één hand in. Stokke werkt samen met de Amerikaanse ontwikkelingspsycholoog dr. Zeedyk, ‘De hoogte brengt jou en je baby dichterbij elkaar, dit versterkt de emotionele band en gevoel van veiligheid. Door het oogcontact leert je baby de wereld te begrijpen,’ legt ze uit. De Stokke Scoot past aan een tafel in een café of restaurant. Hij is geschikt vanaf de geboorte. De ligstand zorgt voor zorgeloze slaapjes onderweg. Thuis vouw je hem met één hand in tot een compact pakketje.

Stokke_MyCarrier_kinderkamercompany_rotterdamGenomineerd: MyCarrier draagzak, Stokke
Een 3-in-1 draagzak die je kunt gebruiken vanaf de geboorte tot en met 3 jaar, als buikdrager (2 posities) én rugdrager. De Stokke MyCarrier groeit met je kindje mee. De buikdrager gebruik je vanaf de geboorte. Door de perfecte pasvorm zit de baby in alle posities in de veilige ‘happy hips position’. Dat is een brede zit waarbij de rug, billen en bovenbenen goed ondersteund worden. Wordt je kindje ouder dan pas je de draagzak aan naar een positie waar je baby de wereld in kan kijken. Vanaf 12 maanden kun je de draagzak gebruiken als rugdrager waarbij je op een slimme manier je kindje eerst kunt aankleden en dan op een veilige en comfortabele manier op je rug kunt zetten.

bednest-Kinderkamercompany_rotterdamGenomineerd: Bednest Cosleeper, Bacookie
In het Bednest leg je je baby veilig heel dicht bij je ouderlijk bed te slapen. Deze Cosleeper is traploos in hoogte verstelbaar en past dus vrijwel aan ieder ouderlijk bed. Maar het bedje kan ook alleen staan als wieg en gebruikt worden als reisbedje. Door de zijpaneeltjes van stof kun je altijd je kindje in de gaten houden en zijn ook eenvoudig neer te klappen waardoor je gemakkelijk je kindje kunt pakken om deze te knuffelen of te voeden. Het Bednest heeft ook een reflux stand. Mooi design met gebogen beukenhout. Inclusief matrasje en reistas.

Advertenties

Over kinderkamercompany

Kinderkamercompany heeft een ruime keuze aan bijzondere meubels voor je baby-, kinder- en tienerkamer en alle accessoires om de kamer helemaal af te maken. Lampen, beddengoed, bijzonder behang (exclusief bij ons verkrijgbaar), kussentjes, klokken en grappige hebbedingen. Ook hebben we een prachtige collectie (luier-)tassen. En natuurlijk de allerbeste kinderwagens. Bovendien bieden wij een uitstekende service, uitgebreide uitleg over je kinderwagen en een lange garantie op veel producten. Dus kom snel eens gezellig langs op de Nieuwe Binnenweg 110 - 112 in Rotterdam of bezoek onze Webshop.
Dit bericht werd geplaatst in Blogs over producten, Kamertjes, Kinderwagens en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s