Ook zo’n last van vroege vogels?….

Leer je kind wanneer hij/zij mag opstaan zodat je niet elke morgen bij dag en dauw al uit je bed moet.

Sleeptimer
biedt een helpende hand.
Het is een heel speciaal nachtlampje/ wekker/ klok in de vorm van een aap eh leert uw kind langer in bed te blijven. U sluit de ogen van de aap en vertelt uw kind dat hij/zij in bed moet blijven. Pas als de aap zijn ogen open doet mag het kind uit bed. Zo kunt u ook jonge kinderen, die nog geen klok kunnen kijken, eenvoudig duidelijk maken wanneer ze nog in bed moeten blijven.

Dit aparte product heeft tal van leuke features:

  • De aap geeft het kind aan of het nog zou moeten slapen of dat het tijd is om wakker te worden. Dit doet hij op een leuke en begrijpelijke manier door de ogen open of dicht te maken.
  • Er zit een digitale en anologe klok in de aap verwerkt. Op deze manier kan een kind op beide manieren leren klokkijken.
  • Er zit een wekkerfunctie op met alarm en de ogen van de aap gaan open of dicht.
  • Als het kind tussentijds wakker wordt zit er een nachtlampfunctie op die 30 seconden een lampje aandoet. Dit geeft het kind een veilig gevoel en het kind kan kijken hoe laat het is.

Advertenties

Over kinderkamercompany

Kinderkamercompany heeft een ruime keuze aan bijzondere meubels voor je baby-, kinder- en tienerkamer en alle accessoires om de kamer helemaal af te maken. Lampen, beddengoed, bijzonder behang (exclusief bij ons verkrijgbaar), kussentjes, klokken en grappige hebbedingen. Ook hebben we een prachtige collectie (luier-)tassen. En natuurlijk de allerbeste kinderwagens. Bovendien bieden wij een uitstekende service, uitgebreide uitleg over je kinderwagen en een lange garantie op veel producten. Dus kom snel eens gezellig langs op de Nieuwe Binnenweg 110 - 112 in Rotterdam of bezoek onze Webshop.
Dit bericht werd geplaatst in Blogs over producten, Uncategorized, webshop en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s