Max & Dax; kinderstoeltjes om mee te spelen…

Max & Dax komen voort uit de wereld van fantasie en verbeelding. De wereld van sprookjes en legendes.

Ze zijn energiek en onderzoekend en wonen in een Kleurenbos. Samen met hun vriendjes beleven ze spannende avonturen waar ze veel van leren.

Max & Dax zijn ontworpen als speelstoeltjes. Door hun eigenheid en karakteristieke vorm zijn ze ook bijzonder als stripfiguurtjes.

Het is meteen raak als ze worden ‘ontdekt’ door peuters en kleuters. Maar ook oudere kinderen zullen plezier beleven aan deze spannende draakjes.

Nooit eerder was speelgoed zo compleet en zo aaibaar. Spelen, zitten, leren het kan allemaal met Max & Dax de twee draakjes.
Max & Dax spreken tot de verbeelding van peuters en kleuters.

Vrienden maken met Max & Dax is erg makkelijk. Kinderen kunnen er gewoon niet van afblijven!

De kleurrijke Max & Dax stoelen hebben een zit- en speelfunctie. De paddestoelvormige losse krobben in de zitting zijn comfortabel om op te zitten. Bijzonder is de licht wiebelende zit-sensatie van de krobben®.

Met de gekleurde losse krobben® in het zitvlak kunnen kinderen puzzelen en spelenderwijs kleuren, letters en woordjes leren in combinatie met het drakenei. De krobben zijn veilig en vervaardigd van duurzaam kunststof.

Advertenties

Over kinderkamercompany

Kinderkamercompany heeft een ruime keuze aan bijzondere meubels voor je baby-, kinder- en tienerkamer en alle accessoires om de kamer helemaal af te maken. Lampen, beddengoed, bijzonder behang (exclusief bij ons verkrijgbaar), kussentjes, klokken en grappige hebbedingen. Ook hebben we een prachtige collectie (luier-)tassen. En natuurlijk de allerbeste kinderwagens. Bovendien bieden wij een uitstekende service, uitgebreide uitleg over je kinderwagen en een lange garantie op veel producten. Dus kom snel eens gezellig langs op de Nieuwe Binnenweg 110 - 112 in Rotterdam of bezoek onze Webshop.
Dit bericht werd geplaatst in Blogs over producten, Kinderstoelen, webshop en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s