Chick-a-Dee; dé rookmelder voor de kinderkamer!

Chick-a-Dee Rookmelder
voor een veiligere kamer voor uw kind: vanaf nu te koop bij kinderkamercompany

De Chick-a-Dee is een sierlijke design rookmelder in de vorm van een vogeltje. De Chick-a-Dee ontleent zijn naam aan de matkop, het Amerikaanse vogeltje dat bij gevaar het welbekende tsjilpende geluid maakt. De Chick-a-Dee is het resultaat van een gewonnen design wedstrijd door Louise van der Veld van de Rietveld Academie. Leuk voor thuis en ook zeker als cadeau!

Sierlijk mooi voor de babykamer

Dat de Chick-a-Dee erg populair is voor jonge gezinnen komt mede door de hoge aaibaarheidsfactor. Als baby rookmelder kan hij middels een klemmetje gemakkelijk worden geplaatst in iedere babykamer. Veilig en enorm leuk!

Past in iedere design omgeving thuis

De Chick-a-Dee past in iedere keuken, woon -en slaapkamer. De vormgeving is tegelijkertijd strak, speels en zeker van deze tijd. Het design is esthetisch en door de kleuren opties en maat een welkome toevoeging aan ieder veilig huishouden dat eens iets anders wil dan de standaard rookmelders.

Functioneel veilig

De Chick-a-Dee rookmelder is eenvoudig te plaatsen. De meegeleverde batterij en schroefjes zorgen dat alles compleet geleverd wordt. De Chick-a-Dee voldoet aan de actuele veiligheidsregels. Bij rookontwikkeling zal de Chick-a-Dee een krachtig geluid laten horen van maar liefst 85db.

Advertenties

Over kinderkamercompany

Kinderkamercompany heeft een ruime keuze aan bijzondere meubels voor je baby-, kinder- en tienerkamer en alle accessoires om de kamer helemaal af te maken. Lampen, beddengoed, bijzonder behang (exclusief bij ons verkrijgbaar), kussentjes, klokken en grappige hebbedingen. Ook hebben we een prachtige collectie (luier-)tassen. En natuurlijk de allerbeste kinderwagens. Bovendien bieden wij een uitstekende service, uitgebreide uitleg over je kinderwagen en een lange garantie op veel producten. Dus kom snel eens gezellig langs op de Nieuwe Binnenweg 110 - 112 in Rotterdam of bezoek onze Webshop.
Dit bericht werd geplaatst in Blogs over producten, homepage, Kamertjes, Uncategorized, Verlichting, webshop en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s