Olympische Spelen voor baby’s..?….

Een baby mag gratis mee naar de Olympische Spelen als er al een ticket voor gekocht is, hebben de organisatoren van de Spelen in Londen deze week besloten.

Veel vrouwen hebben bijvoorbeeld kaartjes gekocht tijdens hun zwangerschap, maar die zijn inmiddels bevallen en zouden dus volgens de organisatie een kaartje erbij moeten kopen voor hun pasgeboren kind. Aangezien de meeste kaarten voor de Spelen al uitverkocht zijn, eiste een groot deel van de moeders dat hun baby gratis mee mocht.

Na aanvankelijk te hebben gezegd dat ook de baby gewoon een kaartje moest hebben ging de organisatie van de Spelen in Londen deze week dan toch overstag: de baby mag gratis mee naar de Spelen van 2012.

Advertenties

Over kinderkamercompany

Kinderkamercompany heeft een ruime keuze aan bijzondere meubels voor je baby-, kinder- en tienerkamer en alle accessoires om de kamer helemaal af te maken. Lampen, beddengoed, bijzonder behang (exclusief bij ons verkrijgbaar), kussentjes, klokken en grappige hebbedingen. Ook hebben we een prachtige collectie (luier-)tassen. En natuurlijk de allerbeste kinderwagens. Bovendien bieden wij een uitstekende service, uitgebreide uitleg over je kinderwagen en een lange garantie op veel producten. Dus kom snel eens gezellig langs op de Nieuwe Binnenweg 110 - 112 in Rotterdam of bezoek onze Webshop.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s