Maak een prachtig stoeltje, vogelhuisje of lamp van karton

Joolz wandelwagen Kinderwagen Kinderkamercompany Rotterdam

Een tweede zinvol leven van Joolz verpakkingen

Om Joolz producten veilig te vervoeren zijn ze verpakt in karton. Tot nu toe was er daarna voor het karton maar één andere zinvolle plek, en dat was in de papierbak. Zonde, zo vonden ze bij Joolz. En vooral niet duurzaam. Dus werd er een tweede zinvol leven bedacht voor de verpakkingen van Joolz. Van elke doos – zowel van de wagen als van de accessoires – kunnen nu nieuwe handige en mooie dingen worden gemaakt. Van lamp tot vogelhuisje en van fotolijstje tot stoeltje. Consumenten vinden vanaf nu op de verpakkingen de aanwijzingen om een van de prachtige producten uit te snijden en daarna in elkaar te zetten.

“Het is gewoon zonde om al dat karton weg te gooien”, zegt creatief directeur Emile Kuenen. “We willen graag bijdragen aan een duurzame wereld en elke stap telt daarin is mijn overtuiging. Om die reden hebben we een projectteam in het leven geroepen dat onze verpakkingen eens goed ging bekijken. Zij kwamen op het idee om het karton een zinvol tweede leven te geven en hebben verschillende producten ontworpen die je van de verpakking kunt maken. Ik zag het karton eerst als een noodzakelijk kwaad om onze producten tijdens transport en opslag zo goed mogelijk te beschermen, maar nu je er allerlei mooie producten uit kunt snijden die je kunt blijven gebruiken ben ik het met hele andere ogen gaan zien.”

+ Zo duurzaam mogelijk

“Bij Joolz willen we dat onze producten en initiatieven bijdragen aan een positief, gezond en betekenisvol leven, van zwangerschap tot eerste schooldag. ”, zo vervolgt Kuenen. “Voor baby’s, ouders en de gemeenschappen waarin zij leven. We zoeken en ondersteunen daarom ook innovatieve oplossingen die bijdragen aan een duurzame wereld. Één van de eerste dingen waaraan je daarbij denkt is verpakking. Wanneer je dit een tweede zinvol leven kunt geven en zoveel mogelijk kunt voorkomen dat het karton op een vuilnisbelt terechtkomt, dan is dat een stap in de goede richting.”

+ Nieuwe dingen maken uit verpakking

Niet alleen uit de kinderwagendoos kunnen nieuwe dingen worden gemaakt, dit geldt ook voor de verpakkingen van de accessoires. Uit de doos waarin de wieg zit, kun je een vogelhuisje in elkaar zetten. Van de verpakking van de bekerhouder kun je een fotolijstje maken. Het karton dat de stoelbekleding beschermt kan worden omgetoverd in een lamp. En uit de doos waarin het onderstel zit, kun je een prachtig stoeltje maken. De verpakking van de UV-Zonnekap verandert na wat snijwerk in een mobiel om boven een bed of wieg te hangen. Uit de verpakking van de Baby Bodyguard en de XL Boodschappentas valt een nieuwe cadeauverpakking te maken. En het netje waarin de parasol, adapters, pomp, regenhoes en comfortscherm zitten kan daarna worden gebruikt om bijvoorbeeld potloden of andere dingen bij elkaar te houden.

De producten zijn bijzonder eenvoudig uit het karton te snijden en in elkaar te zetten.

Advertenties

Over kinderkamercompany

Kinderkamercompany heeft een ruime keuze aan bijzondere meubels voor je baby-, kinder- en tienerkamer en alle accessoires om de kamer helemaal af te maken. Lampen, beddengoed, bijzonder behang (exclusief bij ons verkrijgbaar), kussentjes, klokken en grappige hebbedingen. Ook hebben we een prachtige collectie (luier-)tassen. En natuurlijk de allerbeste kinderwagens. Bovendien bieden wij een uitstekende service, uitgebreide uitleg over je kinderwagen en een lange garantie op veel producten. Dus kom snel eens gezellig langs op de Nieuwe Binnenweg 110 - 112 in Rotterdam of bezoek onze Webshop.
Dit bericht werd geplaatst in Blogs over producten, Kinderwagens en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Maak een prachtig stoeltje, vogelhuisje of lamp van karton

  1. dionne zegt:

    Leuke site

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s