Mia in haar nieuwe tienerbed van Bopita

Mia kan eindelijk in haar nieuwe grote bed slapen.
Een volwassen bed met grote bakken eronder wat ze altijd al wilde…

tienerbed kinderkamercompany bopita rotterdam

Het programma Combiflex van Bopita bestaat uit diverse bedden die ombouwbaar zijn. De basis van ieder bed is het basisbed. Bovendien is dit bed om te bouwen tot vrijwel ieder model tienerbed. Van half hoogslaper tot hoogslaper, van compactbed zoals Mia dat heeft uitgekozen, met opbergbakken op wieltjes eronder tot een compactbed met slaaplade en opberglades daaronder. Ook een hemelbed, hemelbed half hoog en o.a. een bankbed behoren tot de mogelijkheden.

tienerbed kinderkamercompany bed rotterdamtienerbed bed kinderkamercompany rotterdam bopita

Bovendien is de tienerkamer naar wens in te delen met extra meubelen zoals een bureau op wielen of pootjes, kasten met deuren of lades, kastjes op wieltjes met bakken of legplanken, tv-meubels, boekenkasten, room dividers etc. etc. De mogelijkheden bij het Combiflex zijn enorm uitgebreid. Bovendien zijn de kasten met vakken ook te combineren met opbergbakjes in diverse kleuren.

tienerbed bakken wieltjes bopita rotterdam kinderkamercompany

Alle Combiflex-meubelen zijn ook te combineren met het Mix & Match-programma van Bopita.

Advertenties

Over kinderkamercompany

Kinderkamercompany heeft een ruime keuze aan bijzondere meubels voor je baby-, kinder- en tienerkamer en alle accessoires om de kamer helemaal af te maken. Lampen, beddengoed, bijzonder behang (exclusief bij ons verkrijgbaar), kussentjes, klokken en grappige hebbedingen. Ook hebben we een prachtige collectie (luier-)tassen. En natuurlijk de allerbeste kinderwagens. Bovendien bieden wij een uitstekende service, uitgebreide uitleg over je kinderwagen en een lange garantie op veel producten. Dus kom snel eens gezellig langs op de Nieuwe Binnenweg 110 - 112 in Rotterdam of bezoek onze Webshop.
Dit bericht werd geplaatst in Kamertjes en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s